GIA-systemen

van flexibele bekabeling tot intelligente gebouwautomatisering

Onze systemen maken van losse producten als stekkers, detectoren en verdeeldozen een efficiënte totaaloplossing op uw maat. Ze zijn de verbindende factor tussen al die verschillende componenten en de wensen van de klant . GIA Systemen zorgen ervoor dat de uiteindelijke gebruiker grip krijgt op de installatie en de mogelijkheden ervan.

Onze systemen voor gebouwautomatisering maken het mogelijk om binnen uw gebouw het comfort te maximaliseren en tegelijk het energieverbruik te minimaliseren. Een BUS-systeem met intelligente modules voor de sturing van de verlichting, verwarming, zonwering en/of toegangscontrole, maakt uw gebouw slimmer, flexibeler en duurzamer.

Elk systeem voor gebouwautomatisering heeft zijn sterke punten. Welk systeem het best past bij uw project en uw budget? Dat hangt af van de wensen van de eindgebruiker. Welke technieken wilt u allemaal integreren? Hoeveel comfort en hoeveel energiebesparing wenst u?

Systemen grafiek

Dit zijn onze drie elektrotechnische systemen waarmee wij elk vraagstuk efficiënt oplossen

Kom hieronder meer te weten over ieder systeem

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons