Flexbox®

Het eenvoudigste systeem voor efficiënte elektrische installaties zijn de Flexbox® verdeeldozen. Het stekerbaar bekabelingssysteem maakt een snelle installatie mogelijk, wat zich vertaalt in een tijdsbesparing op de werf. Het doordachte ontwerp verkleint de mogelijke foutlast.

Onze Flexbox® verdeeldozen zijn volledig voorbedraad, plug & play, en getest. Dit spaart veel tijd en is veel betrouwbaarder.

Op deze manier kan u veilig stekerbaar installeren en wordt de elektriciteit op een slimme en veilige manier verdeeld.

Ook in het onderhoud boekt u met Flexbox® een aanzienlijke besparing. Aanpassingen aan de configuratie van uw gebouw kunnen snel met brugstekkers, zonder dat er iets hoeft gewijzigd te worden aan de aanwezige bekabeling.

De Flexbox® verdeeldoos zelf is ook het knooppunt van uw bekabeling: alle kabels naar verlichtingstoestellen, detectoren, drukknoppen… komen er samen. Veel overzichtelijker! Dit bespaart veel zoekwerk in vergelijking met de vaak voorkomende spaghetti aan bekabeling die kriskras door elkaar ligt bij de klassieke stekerbare installaties.

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons