Smartflexx®

Het innovatieve SmartFlexx® systeem is een mooie oplossing als uw budget beperkt is, maar u toch intelligentie wilt in bepaalde ruimtes in het gebouw.

Dankzij de elektronica in de SmartFlexx® kan u een aantal intelligente functies toevoegen. Er bestaan SmartFlexx® systemen met 4 relaisschakelingen of 3 Dali-kanalen. Ook beschikt elke SmartFlexx® over 4 geschakelde  open collector in-en uitgangen – deze kunnen onderling doorgegeven worden. Dit is bijzonder handig om een alles uit-functie te realiseren. Of om 2 of meerdere lokalen onderling te verbinden. Zo kan u lokalen verbinden die door verschillende elektrische fases gevoed worden.

Er zijn specifieke systemen voor kantoren, vergaderzalen, zorgkamers en klaslokalen.

Het unieke SmartFlexx® is geïntegreerd met de flexibele bekabeling. De Flexbox® verdeeldoos zorgt voor een ordelijke, veilige en overzichtelijke verbinding.

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons