Smartflexx®

Het innovatieve SmartFlexx® systeem is een mooie oplossing als uw budget beperkt is, maar u toch intelligentie wilt in bepaalde ruimtes in het gebouw.

Dankzij de elektronica in de SmartFlexx® kan u een aantal intelligente functies toevoegen. Er bestaan SmartFlexx® systemen met 4 relaisschakelingen of 3 Dali-kanalen. Ook beschikt elke SmartFlexx® over 4 geschakelde  open collector in-en uitgangen – deze kunnen onderling doorgegeven worden. Dit is bijzonder handig om een alles uit-functie te realiseren. Of om 2 of meerdere lokalen onderling te verbinden. Zo kan u lokalen verbinden die door verschillende elektrische fases gevoed worden.

Er zijn specifieke systemen voor kantoren, vergaderzalen, zorgkamers en klaslokalen.

Het unieke SmartFlexx® is geïntegreerd met de flexibele bekabeling. De Flexbox® verdeeldoos zorgt voor een ordelijke, veilige en overzichtelijke verbinding.

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons