24 januari 2022
Terug naar overzicht

Catherijnesingel Utrecht

Catherijnesingel Utrecht

Oplossingen

Verlichtingssturing

Systemen

GIA Smart Solution SmartFlexx®

Producten

DALI-2 detectoren SmartFlexx® sturing Stekkers & snoeren

Aan de Catherijnesingel in Utrecht wordt een kantorencomplex van 10 verdiepingen flink verbouwd door Pleijsier bouw. In januari is GIA Systems begonnen met het leveren van de bekabeling en lichtsturing aan Linthorst Techniek. Naar verwachting zal alles rond de zomer klaar moeten zijn.

Bijzonder in dit project is het toepassen van slimme stuurmodules, GIA SmartFlexx® genaamd. Dit zijn lokale stuurmodules, die vooraf volledig geconfigureerd worden, zodat ze op de bouw alleen nog maar aangesloten hoeven te worden. Inbedrijfstelling is daarbij niet meer nodig, wat veel tijd en geld bespaard!

Op deze SmartFlexx® modules zullen dan onze nieuwe GIA DALI-2 detectoren worden aangesloten. Deze DALI-2 sensoren worden in de armaturen ingebouwd, waarna ze alleen nog maar met een ministekker hoeven te worden aangesloten. Alles kan dus snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Bovendien zij de DALI-2 sensoren erg compact en hoeft alleen in een opening van 18mm gemonteerd te worden, om zijn werking te kunnen doen. Dit zorgt voor een minimalistisch en zeer esthetisch beeld. De prestaties zijn daarentegen groots te noemen, met een detectiebereik van maar liefst 7 meter.

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons