Verlichtingssturing

Verlichting is verantwoordelijk voor 40% van de totale energiefactuur in gebouwen. Het maximaal inzetten van daglicht en een goed beheer van kunstlicht is de sleutel tot grote besparingen. Het juiste regelsysteem voor verlichtingssturing betekent een wereld van verschil.

Bij ons kan u terecht voor het totaalplaatje. Van kabels en snoeren precies op maat over de juiste detectoren tot een efficiënte besturing via drukknoppen en/of touchscreens. Dit alles kan via een specifieke module gekoppeld worden met andere gebouwbeheersystemen.

Samen met u selecteren we het meest optimale regelsysteem voor uw verlichtingssturing. Met comfort en energiebesparing als absolute speerpunten.

Wat ons systeem sterker maakt dan onze concurrenten is dat de integratie tussen DALI-balasten op de lampen en het GIA BUS-systeem voor de detectoren/bediening snel en betrouwbaar is. Meer dan 100 DALI-gateways (x64 DALI-adressen) en meer dan 1500 detectoren met volautomatische daglichtdimming kunnen samenwerken zonder gebruik te maken van een computer, noch PLC, noch IP-communicatie. Er zijn 32 groepen per gateway. Verlichtingstoestellen en detectoren op meerdere gate-ways kunnen flexibel gecombineerd worden. En de schakeltijd bedraagt 10 milliseconden, zonder enige vertraging.

U heeft de keuze uit verschillende oplossingen op maat van uw project. Van het schakelen van verlichting op basis van aanwezigheid tot het intelligent aansturen van DALI-verlichtingsarmaturen in adresseermode, gekoppeld aan de logische functies van een bovenliggend bussysteem.

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons