Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

“Wij geloven in een wereld waarin alles efficiënter kan.”

Switch between different types of efficiency

Snellere installatie

Hoeveel tijd bent u kwijt aan een repetitieve handeling als het strippen van een kabel? Dat kan zoveel efficiënter. Al onze oplossingen staan in het teken van plug-and-play. Dankzij onze Flexbox verdeeldoos volstaat slechts een fractie van de kabels die u nodig heeft bij een klassieke installatie. Want wij beseffen maar al te goed dat het op de werf vooruit moet gaan.

Wij maken het zoals u het wilt

Nog een serieuze tijdsbesparing: wij kunnen volledig op maat werken. Van de kabels tot en met de voorbedrade verdeeldozen. U moet dus niet meer liggen puzzelen op de werf en kan meteen overgaan tot de installatie. Zo werkt u sneller, veiliger en beter.

Advies nodig?

In tegenstelling tot heel wat leveranciers en grote spelers op de markt, zetten wij ons radicaal af tegen Hier is ons product, u vindt de handleiding op het internet. Wij zijn voorstander van een open communicatie: het verlenen van advies en ondersteuning staat centraal gedurende het hele traject. Van ontwerp tot oplevering.

Slimmere producten, slimmere installatie…

Onze producten en begeleiding zorgen ervoor dat elektrotechnische-installateurs sneller en efficiënter kunnen werken. En sneller betekent uiteraard ook een kortere doorlooptijd. Een grotere kans dat de deadline wordt gehaald.

Efficiënter betekent minder manuele handelingen. Dankzij onze plug-and-play oplossingen daalt het risico op eventuele fouten. Onze slimme en stekkerbare systemen maken het onderhoud overzichtelijker en eenvoudiger. Wat leidt tot een beter en veiliger eindresultaat. En een installatie die futureproof is.

Hoger comfort, lagere energiefactuur

Het eindresultaat is gebouwautomatisering volledig op maat. Van zonweringssturing tot toegangscontrole. Van HVAC-naregeling tot verlichtingssturing. Door meerdere technologieën met elkaar te combineren kan er aanzienlijk op bekabeling worden bespaard. Daarnaast zal de eindgebruiker een hoger comfort en lagere onderhoudskosten ervaren.

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer