26 april 2021
Terug naar overzicht

Lichtsturing bij Dorpshuis Voorthuizen

Rochetstraat 2, 3781 CZ Voorthuizen

Oplossingen

Verlichtingssturing Zonweringsturing

Systemen

Flexbox® systeem GIA Smart Solution

Producten

Detectoren Flexbox Stekkers & snoeren

Voorthuizen heeft in januari 2021 een nieuw dorpshuis gekregen met een sporthal aan de Wikselaarseweg. Samen met InnQ Installaties uit Almere heeft GIA de licht- en zonweringsturing geleverd en inbedrijfgesteld. Hierbij is gebruik gemaakt van het GIA Smart Solution voor de centrale (Dali) sturing, gecombineerd met Flexbox® verdeeldozen in o.a. de kleedruimten. Deze systemen zorgen voor een snelle, flexibele en onderhoudsvriendelijke stekerbare installatie. De verlichting wordt grotendeels automatisch geregeld, door het toepassen van bewegingssensoren, die afhankelijk van het binnenvallende daglicht, het lichtnivo aanpassen. Door de integratie met de zonweringsturing, zorgt een externe lichtsensor ervoor, dat de buitenverlichting automatisch wordt geschakeld als het donker wordt.

Centraal in het gebouw is een verhoogd podium. Is er een voorstelling met een wat kleiner publiek, dan is de voorstelling vanuit de zaal in het dorpshuis goed te zien. Wanneer er een groot publiek is, dan kan ook de sporthal worden ingezet. Want ook van daaruit kan men het podium zien. De sporthal is, net als een deel van het Dorpshuis, voorzien van Dali lichtsturing, zodat ook hier het licht per armatuur kan worden geconfigureerd. Deels onder het podium op een lager niveau in het dorpshuis bevindt zich de kegelbaan, waar verschillende kegelverenigingen gebruik van gaan maken.

 

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons