HVAC naregeling

Naast verlichting bepaalt de klimaatregeling het comfort in een gebouw. Te warm, te koud, voldoende verse lucht… Het bepaalt hoe wij ons voelen en beïnvloedt in belangrijke mate het rendement van de mensen in dat gebouw.

Daarnaast is de HVAC-installatie ook verantwoordelijk voor 40% van de energiebehoefte in een gebouw. Een slecht werkende installatie kost dus handenvol geld.

Dankzij klimaatplafonds kunnen we tegenwoordig het binnenklimaat veel beter afstemmen op de wensen van de eindgebruiker.

Wij beschikken over de nodige technologie voor een perfecte naregeling van het volume koud of warm water op deze klimaatplafonds en dus voor een aangenaam binnenklimaat. 2-weg of 6-weg kranen, met of zonder flowsensor, thermostaten of touchscreens, CO-meters en VAV-dozen, werken naadloos samen met de aanwezigheidsmelders van de lichtsturing. Natuurlijk kunnen we ook klassieke verwarming- en koelinstallaties aansturen. Dit alles gevisualiseerd in een gebruiksvriendelijk softwarepakket.

Dankzij de integratie met de verlichting kan perfect gebruik gemaakt worden van dezelfde BUS-bekabeling en bewegingsdetectoren. Wat dan weer een mooie besparing oplevert en de installatie overzichtelijker en rendabeler maakt.

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons