GIA Smart Solution

De logische keuze voor elk modern groot gebouw. Omdat dit systeem het mogelijk maakt om binnen gebouwen het comfort te maximaliseren en het energieverbruik te minimaliseren tegen minimale integrale kosten.

Door een GIA Smart Solution op te bouwen met intelligente modules voor de sturing van de verlichting, verwarming, zonwering en/of toegangscontrole, worden gebouwen dus intelligenter en op een slimme manier geautomatiseerd.

Wat ons systeem sterker maakt dan dat van de concurrenten, is dat het werkt zonder IP-communicatie en dus geen overtollige data-bekabeling nodig heeft. In heel ons systeem is er één computerkabel: die tussen de besturingscomputer en de LAN-module. Of hoe een systeem geconnecteerd kan zijn, zonder dat het kwetsbaar is voor hacking. Als het datanetwerk of de computer uitvalt, blijft het systeem oneindig verder functioneren, zonder functieverlies. Enkel visualisatie en aanpassingen zijn niet meer mogelijk.

Wij kiezen bewust voor een decentrale intelligentie. Elke component binnen ons GIA Smart Solution bevat zijn eigen intelligentie. Hierdoor is het systeem zeer stabiel. Het heeft dan ook geen updates nodig om 25 jaar (en meer) de voorziene functionaliteiten uit te voeren. Zonder verplichte updates voor beveiliging en andere aanpassingen.

De GIA Smart Solution is een open systeem dat kan communiceren met andere systemen via Bacnet, RS485, RS232, Modbus, ….. Tevens is er geen programmatie noodzakelijk gezien de configuratie tabelgestuurd verloopt. Indien gewenst leidt GIA nv uw eigen techniekers op om onderhoud en aanpassingen in eigen beheer te doen.

Ook hier waren we efficiënt

Toon meer

Wilt u ook beroep doen op onze service?

Algemene informatie:

+32 89 46 13 91 info@giasystems.com

Technische ondersteuning:

+32 89 46 10 64 service@giasystems.com

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons