16 januari 2019
Terug naar overzicht

GIA Flexbox® efficiënt voor Amsterdam City Harbour Hotel

Ook benieuwd naar onze efficiëntie voor toplocaties?

 

Ga op ontdekking in het Amsterdam City Harbour Hotel !

De bouwlocatie van het Amsterdam City Harbour Hotel is een overgangsgebied tussen wonen en werken en vormt de entree tot het Cruquiuswerkgebied. Het gebouw werd zo ontworpen dat het aansluit op de omliggende bebouwing op de Oostelijke Haveneilanden. Het gebouw bestaat uit een karakteristiek volume, waar verschillende uitsneden in zijn gemaakt. De entrees van de schillende functies liggen allen aan hetzelfde binnenplein. Bezoekers van het restaurant op de zevende verdieping kunnen genieten van een spectaculair uitzicht. Zeker de moeite waard!

Het 11 verdiepingen tellende hotel is gebouwd boven een 2-laagse kelder en telt naast 245 hotelkamers ook 85 ‘extended stay’ appartementen. Met zoveel verdiepingen en kamertypes kan het niet anders dan dat er voor een efficiënte elektrische bekabeling is gekozen. Hoe kan je 11 + 2 verdiepingen elektrisch verbinden en alle kamertypes op een efficiënte manier van energie voorzien?

 

GIA Systems Flexbox® verdeeldozen

De Flexbox® verdeeldoos staat voor een snellere, betere en bedrijfszekere installatie. Dankzij het gepatenteerd systeem van koperen platen is er geen interne opwarming, geen zwevende nul, een minimale overgangsweerstand en spanningsval. Bovendien is het productieproces CEBEC en KEMA-gecertificeerd!

Daar in de moderne wereld tijd een zeer kostbaar begrip is (‘Time is money’) maakt GIA Systems Flexbox® verdeeldozen op maat én voorbekabeld. In combinatie met GIA stekkers en snoeren mondt uw elektrische bekabeling uit in plug-and-play operatie. Dat maakt bekabelen niet alleen leuk, uw klus is ook sneller geklaard.
Sneller is niet altijd beter? Wél als u als installateur gemakkelijk het overzicht kunt bewaren, en u op de bouw niet iedere keer moet nagaan welke stekker waar in moet. De kans op installatiefouten wordt gereduceerd tot nul.

 

Samenwerking met de Schoonderbeek installatiegroep

Ook de Schoonderbeek installatiegroep, die de elektrische bekabeling voor het Amsterdam City Harbour Hotel heeft verzorgd, is het eens met deze gedachtegang. De missie van de Schoonderbeek installatiegroep is ervoor te zorgen dat de elektrotechnische infrastructuur door en door betrouwbaar is. Vooraan staan kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. En laat dat nu net zijn waar het bij GIA Systems allemaal om draait: efficiëntie ten top!

Herbekabelen of uitbreiden? Het kan allemaal, zonder een spaghetti aan kabels en snoeren! Zo kunnen de verdiepingen en kamers van het Amsterdam City Harbour Hotel eigenlijk nu al aan de futuristische eisen van hun bezoekers voldoen…

 

Opdrachtgever: VOF Kopgebouw Entrepot
Projectmanagement, Engineering en directievoering: HBB Groep en FRIS Groep
E-installaties: Schoonderbeek installatiegroep
Oplevering:  medio 2019

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons