10 november 2021
Terug naar overzicht

GIA ondersteunt de veiligheidscampagne van de Confederatie Bouw

GIA ondersteunt de veiligheidscampagne van de Confederatie Bouw. Met deze Safety My Priority campagne mikt op een bewustwording, die België op termijn richting de top 5 van Europese landen met het minste arbeidsongevallen moet loodsen.

België behoort op Europees vlak tot de middenmoot. Dat is niet genoeg. We willen het even goed doen als de koplopers Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Zweden. Met de juiste ingesteldheid zullen we daarin slagen! Veiligheid op het werk vergt inzicht, discipline en vastberadenheid. En dit zowel bij de zaakvoerder als bij zijn medewerkers.

De Confederatie Bouw roept alle aannemers op om het Safety My Priority-charter te ondertekenen, als een engagement om voortaan absolute voorrang te geven aan veiligheid.

Als toeleverancier van elektrische installaties voor de bouw, ondersteunt GIA NV deze campagne van harte! Wat doet GIA eraan om de veiligheid op de bouw te maximaliseren? Door elektrische systemen, die GIA verkoopt, aan alle veiligheidsnormen te laten voldoen. Bovendien zorgt het stekkerbaar installeren ervoor, dat de installatie veilig verloopt. Verder ondersteunt en begeleidt GIA haar klanten tijdens het bouwproces.

Voor meer informatie, zie https://www.safetymypriority.be/ of vraag ernaar bij GIA.

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons