04 april 2022
Terug naar overzicht

De DALI folder is uit, met alles over lichtsturingsoplossingen


Waar voorheen detectoren van een eigen netwerk voorzien waren, worden bij DALI-2 de detectoren in het netwerk van de DALI-verlichtingstoestellen opgenomen. Dit heeft vele  voordelen voor de installatie en het onderhoud en maakt van DALI het meest gebruikte systeem in de verlichtingswereld.

In de folder ook aandacht voor de volledig nieuwe serie innovatieve producten, die GIA ontwikkeld heeft met DALI-2 compatibele detectoren: Inbouw-, opbouw-, en speciale SAPP® detectoren samen met detectoren om in de verlichtingsarmaturen in te bouwen. Deze Dali-2 sensoren kunnen perfect aangestuurd worden door onze volledig nieuwe DALI/DALI-2 Application Controllers, maar werken ook op elk andere Dali-2 Application Controller. Alleen heeft de GIA Application Controller een aantal voordelen: zo kunnen er bijvoorbeeld ipv 16 lichtgroepen, bij GIA 32 groepen gemaakt worden. Ook kunnen er ipv standaard 1 adres per detector, bij GIA 3 adressen per detector meegegeven worden. Bovendien kan elk armatuur vanuit 2 sensoren aan te sturen.

Zoals bij alle componenten van het GIA Smart Solutions System zijn ook de DALI-2 componenten ontworpen om 20 tot 25 jaar mee te gaan, dit in tegenstelling tot IP en computer gebaseerde componenten, die een levensduur van gemiddeld 8 jaar hebben.

Meer informatie is te vinden in de folder “Oplossingen voor lichtsturing met DALI”, aan te vragen via https://www.gia.be/contact/ of te downloaden van onze website: https://www.gia.be/download/gia-folder-oplossingen-voor-lichtsturing-met-dali/

 

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons