16 januari 2019
Terug naar overzicht

Flexbox® stekkerbare bekabeling voor Best Western Plus Plaza Almere

i.s.m. Total Elektra Installatietechniek B.V., onderdeel TTG

 

Best Western Plus Plaza Almere

Ooit wel eens voorbij deze 70-meter hoge WTC-toren in het centrum van Almere gewandeld en uzelf afgevraagd waarvoor die eigenlijk dienst doet?

Ontwikkelaar DutchRE B.V. te Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat deze toren, ook wel Martinez kantoortoren genoemd, anno 2017 een heuse transformatie heeft ondergaan: het voormalige kantoorpand met 17 verdiepingen is dezer dagen een viersterrenhotel met 222 luxekamers, een spa, en een business club met terras op de 15e verdieping.

Zit u als bedrijfsleider te popelen om hier een meeting, conferentie of team building te organiseren? U hoeft niet langer te wachten, want mede dankzij de supersnelle elektrische plug-and-play installatie van GIA Systems, heeft het Best Western Plus Plaza Almere zijn deuren begin 2019 geopend!

 

Flexbox® verdeeldoos

Flexbox® verdeeldoos staat voor een snellere, betere en bedrijfszekere installatie. Dankzij het gepatenteerd systeem van koperen platen is er geen interne opwarming, geen zwevende nul, een minimale overgangsweerstand en spanningsval. Bovendien is het productieproces CEBEC en KEMA-gecertificeerd!

Daar in de moderne wereld tijd een zeer kostbaar  begrip is (‘Time is money’), maakt GIA Systems Flexbox® verdeeldozen op maat én voorbekabeld. In combinatie met GIA stekkers en snoeren mondt de elektrische bekabeling uit in een stekkerbare, plug-and-play installatie. Dat maakt bekabelen niet alleen leuk, de klus is ook sneller geklaard!

 

Onze samenwerking met Total Elektra B.V.

De elektrotechnische installateurs van Total Elektra B.V. werkten naast de Flexbox®, ook met ± 3.000 aanzet- en koppelsnoeren van GIA, wat de configuratie van de juiste componenten nog makkelijker maakte. Pieter Post, projectleider bij Total Elektra B.V. getuigt: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met GIA Systems : de Flexbox® verdeeldozen en meegeleverde snoeren zorgden ervoor dat we snel en efficiënt konden werken. De ondersteuning was top, en we kregen een niet te beconcurreren prijs voor de snoeren, waardoor we flink op onze kosten konden besparen.”

 

Opdrachtgever: Trinity Vastgoed I BV (Attestor LLB)
Projectmanagement, Engineering en directievoering: DutchRE BV
E-installaties: Total Elektra Installatietechniek B.V. (Onderdeel van TTG, Totaal Techniek Groep)
Oplevering:  eind 2018

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons