12 april 2018
Terug naar overzicht

Switch to efficiency met GIA Systems

Het verhaal van de zeshoek

 

In februari lanceerden we een nieuwe website én huisstijl. Het nieuwe logo daagt onze klanten uit om met GIA Systems de “Switch to Efficiency” te maken. De zeshoekige vorm is geen toeval maar een natuurlijk proces, en verwijst naar de honingraat van de bij. De natuur streeft er namelijk naar om zo weinig mogelijk energie of plaats te gebruiken om een zo groot mogelijke opbrengst te bekomen. En met zeshoeken kan men een oppervlakte het meeste benutten. Op dit principe steunen ook de systemen en oplossingen van GIA Systems: ze zorgen voor een maximaal comfort met een minimaal verbruik.

Alles bij GIA Systems staat in het teken van snellere en efficiëntere elektrotechnische oplossingen. Hoe doen we dat? Als flexibele ‘challenger’ werken we samen met en luisteren we naar installatiebedrijven die hun vak door en door kennen. Die gezamenlijke kennis vertalen we naar onze manier van werken. Van de eerste schets tot innovatieve producten die makkelijker en sneller te installeren zijn. Van advies tot werfbegeleiding.

Welkom op onze nieuwe website!

 

Ook onze website heeft de “Switch to Efficiency” gemaakt. Als gebouweigenaar, installateur of studiebureau ziet u meteen wat GIA Systems voor u kan betekenen. Een handige menustructuur loodst u door onze oplossingen, systemen en producten. Bij elke oplossing en elk systeem vindt u meteen de referentieprojecten waar de switch to efficiency in de praktijk werd gebracht.

Wil u graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van GIA Systems.

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons