17 februari 2017
Terug naar overzicht

Ikaros Park in Zaventem – GIA detectoren voor SAPP®ceiling

Bedrijvenpark Ikaros biedt bedrijfsruimte aan in de vorm van kantoren, vergaderzalen, showrooms en laboratoria. In Unit 13/15, met een oppervlakte van 1625 m², zorgde GIA Systems voor de unieke detectoren voor SAPP®ceiling in combinatie met stekkerbare bekabeling. Deze detectoren ontwikkelde GIA in samenwerking met Interalu en zijn speciaal aangepast aan de Interalu SAPP®ceiling (Smart Acoustic Passive Power): een ‘nieuwe generatie’-klimaatplafond voor gebouwen die de hoogste normen nastreven op het vlak van duurzaamheid en ecologie.

De aanwezigheidsdetectoren van GIA Systems werden onopvallend ingebouwd tussen de lamellen om de open structuur en het unieke strakke design van de klimaatplafonds te respecteren. In de kantoren zijn de detectoren geprogrammeerd in aanwezigheidsmodus, in de vergaderruimtes in afwezigheidsmodus. Dat laatste houdt in dat de verlichting manueel moet worden ingeschakeld.

Het Ikaros Park, vlakbij Brussels Airport, heeft een BREEAM certificaat en wil blijvend investeren in het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Om te beantwoorden aan de veranderende wensen van hun huurders implementeerden ze de nieuwste technologieën voor werkplekefficiëntie en comfort. Wij zijn trots dat onze producten hierbij aansluiten!

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons