30 januari 2019
Terug naar overzicht

Treesquare kantoorgebouw

Square De Meeus 5-6, 1000 Brussel

Oplossingen

Verlichtingssturing

Systemen

GIA Smart Solution

Producten

Detectoren

Switch to efficiency

Ook het kantoorgebouw ‘Treesquare’ op Square De Meeus 5-6 onderging een ‘Switch to efficiency’.

We pasten er DALI lichtsturing toe in combinatie met 267 multifunctionele SAPP detectoren.

Het principe

De eerste sensor, het kortst aan de lift, zet de etage van afwezigheid in aanwezigheid. Praktisch houdt dat in dat de verlichting aangaat als iemand in het kantoor binnenkomt. Bij het verlaten van het kantoor zal na 15 minuten de verlichting doven. De verlichting op de gang blijft aan zolang er iemand op de etage aanwezig is. Pas 15 minuten nadat de laatste persoon de etage heeft verlaten, zal de gangverlichting uitgaan.

Onze specialiteit is custom made

GIA Systems zou GIA Systems niet zijn als we niets speciaals gedaan hadden. We werken steeds oplossingen uit op maat van het project en de gewenste functionaliteiten.

Hier geven we het tweede kanaal van onze bewegingsmelder door aan Priva. Priva gebruikt deze info om de verwarming in het juiste regime te schakelen (afwezigheid/aanwezigheid). Daarnaast geven we het ambiante lichtniveau via Bacnet door aan Priva. Priva berekent hoeveel nodig is om bv. 500 Lux te behalen en zal ons setpunt aanpassen, zodat de verlichting gaat dimmen.

Resultaat

Maximaal comfort voor de eindgebruiker, een minimaal energieverbruik, en dus lagere kosten.

 

 

 

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons