25 maart 2019
Terug naar overzicht

PostNL sorteercentrum

Nederland

Oplossingen

Verlichtingssturing

Systemen

GIA Smart Solution

Producten

Detectoren Flexbox Stekkers & snoeren

GIA Systems verlichtingssturing voor sorteercentra PostNL

 

In 2018 opende PostNL in totaal drie nieuwe sorteercentra in Nederland om in de groeiende pakketmarkt het bezorgproces voor Nederland en België optimaal te kunnen inrichten. Zo nam PostNL in augustus 2018 zijn twintigste sorteercentrum in Nederland in gebruik: een pand van 7.700m² in Apeldoorn met BREEAM-certificaat “Outstanding”, wat aangeeft dat het om een uiterst duurzaam gebouw met een minimale milieu-impact gaat. Na Apeldoorn volgde ook een BREEAM-Outstanding pand van 7.700m² aan de Popeweg in Venlo (oktober 2018), en een BREEAM-Outstanding pand van 6.600m² aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam (november 2018). Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello was algemeen aannemer in deze projecten.

Daarvoor nog, in september 2017, passeerde ook sorteer- en distributiecentrum Nieuwegein met een kavel van bijna 34.000m² de revue. Het pand in Nieuwegein aan de Oosthoutlaan 3, Sassenheim en Mobilisatiedok 4, werd onder meer uitgerust met een ruimte waar het mogelijk is om de temperatuur te regelen ten behoeve van transport van o.a. medicijnen.

GIA Systems verzorgde voor alle panden van PostNL de verlichtingssturing, en dat telkens middels een GIA BUS-systeem. Met dit gecombineerd project voor één en dezelfde opdrachtgever, PostNL Real Estate Development BV, doet GIA Systems naam aan haar slagzin: Efficiënt. Altijd. Overal.

PostNL, een mooie naam op ons palmares.

 

Elektrotechnisch installateur: Lomans Totaalinstallateur
Aannemer: Aan de Stegge Twello
Oplevering: 2018

 

 

 

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons