17 januari 2019
Terug naar overzicht

Amsterdam City Harbour Hotel

Nijverheidsweg 41, 2102 LK Heemstede

Oplossingen

Verlichtingssturing

Systemen

Flexbox® systeem

Producten

Flexbox Stekkers & snoeren

De bouwlocatie van het Amsterdam City Harbour Hotel is een overgangsgebied tussen wonen en werken en vormt de entree tot het Cruquiuswerkgebied. Het gebouw werd zo ontworpen dat het aansluit op de omliggende bebouwing op de Oostelijke Haveneilanden. Het gebouw bestaat uit een karakteristiek volume, waar verschillende uitsneden in zijn gemaakt. De entrees van de schillende functies liggen allen aan hetzelfde binnenplein. Bezoekers van het restaurant op de zevende verdieping kunnen genieten van een spectaculair uitzicht. Zeker de moeite waard!

Het 11 verdiepingen tellende hotel is gebouwd boven een 2-laagse kelder en telt naast 245 hotelkamers ook 85 ‘extended stay’ appartementen. Met zoveel verdiepingen en kamertypes kan het niet anders dan dat er voor een efficiënte elektrische bekabeling is gekozen. Hoe kan je 11 + 2 verdiepingen elektrisch verbinden en alle kamertypes op een efficiënte manier van energie voorzien?

GIA Systems Flexbox® verdeeldozen

De Flexbox® verdeeldoos staat voor een snellere, betere en bedrijfszekere installatie. Dankzij het gepatenteerd systeem van koperen platen is er geen interne opwarming, geen zwevende nul, een minimale overgangsweerstand en spanningsval. Bovendien is het productieproces CEBEC en KEMA-gecertificeerd!

In nauwe samenwerking met de Schoonderbeek installatiegroep, die reeds bekend is met onze stekerbare componenten, werd de stroomverdeling in de verschillende type hotelkamers uitgewerkt. Dit resulteerde in een 4-tal nieuwe Flexbox® verdeeldozen (types 998A en 998B voor de kamers, en types 988C en 988D voor de appartementen), een tellijst van het aantal en type snoeren (Cca S1 d1 a1) per bouwdeel (4). Op afroep werden de producten bij GIA Systems gemaakt en op de bouw afgeleverd.

 

 

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons