15 juni 2021
Terug naar overzicht

Spectrum kantoorgebouw in Brussel

Boulevard Bischoffsheim 15 1000 Brussel, België

Oplossingen

Verlichtingssturing

Systemen

Flexbox® systeem

Producten

Detectoren Flexbox Stekkers & snoeren

In Brussel zijn vorig jaar de Spectrum kantoortorens opgeleverd. Samen met VMA West (Waregem – https://www.vma.be/nl/locaties/vma-waregem) zijn in de kantoren stekerbare bekabeling op maat en standalone detectoren toegepast. De toegepaste Flexbox® verdeeldozen zorgen voor een snelle en zekere stekkerbare oplossing voor de stroomverdeling en lichtsturing.

Glaspartijen van vloer tot plafond bieden al wie hier werkt en leeft de nodige dosis aan lucht en licht. En dat zonder afbreuk te doen aan energie-efficiëntie. Het beste van twee werelden. Een geavanceerde isolatie gecombineerd met efficiënte warmterecuperatie, een hoge luchtdichtheid, individuele warmteregelaars, LED-verlichting, automatische zonneschermen, een energiemonitoringsysteem, recuperatie van regenwater en veel meer bieden naast maximaal comfort ook een maximale energie- en dus kostenbesparing. Europa stelt dat alle nieuwe gebouwen bijna energieneutraal zijn tegen eind 2020. Spectrum is dus voor op zijn tijd, en niet alleen op dat vlak.

Wilt u ook beroep doen op onze efficiëntie?

CONTACTEER ONS 32 (0) 89 46 13 91

Efficiënt. Altijd. Overal.

Wij ontwikkelen, maken en verdelen elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw. Hierbij staat efficiëntie centraal. Want efficiëntie leidt tot maximaal comfort en minimale kosten: dit zowel tijdens de installatie als de hele levensduur van uw installatie.

over ons